Vand og sanitet

Vand og sanitet

Nyt VVS i badeværelset, køkkenet eller bryggers? Det står jeg altid klar til at hjælpe dig med. Jeg ved hvor meget detaljerne i dit hjem betyder. Du kan hos mig altid være sikker på, at du vil få et godt resultat, da jeg vægter kvalitet og omhyggelighed højt i mit arbejde, hvilket altid sikrer dig et glimrende resultat.

Jeg udfører alle former for varmeanlæg

​Måske er du til smarte og moderne indbygningsarmaturer i brusekabinen, håndvasken, køkkenvasken eller badekarret, måske er du blot til de standard VVS produkter som findes i mange flotte designs, uanset hjælper jeg gerne med rådgivning, så du opnår den perfekte løsning til din smag og dit hjem.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Få et uforpligtende tilbud på din opgave. Kontakt mig i dag på telefon (+45) 93 93 70 37 eller mail me@egebakvvs.dk.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

(+45) 93 93 70 37
me@egebakvvs.dk